Spuitpistolen

Innovatieve spuitpistolen voor o.a. reinigings- en schuimwerkzaamheden. Speciaal voor de voedingsindustrie.

Innovatieve spuitpistolen

Elpress is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van hygiënische producten voor de food branche. Dat komt tot uiting in innovatieve en toonaangevende producten, zoals spuitpistolen, waarmee besmettingsrisico’s binnen uw bedrijf worden verlaagd. Wanneer u kiest voor een spuitpistool en andere producten van Elpress dan profiteert u van:

  • Uiterst doordachte producten
  • Specifieke oplossingen voor de food branche
  • Een deskundig team van professionals

Spuitpistolen voor reinigings- en schuimwerkzaamheden

Elpress is leverancier van spuitpistolen voor reinigings- en schuimwerkzaamheden. Deze spuitpistolen en hogedrukpistolen zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelenbranche. De spuitpistolen zijn te gebruiken in allerlei sectoren uit de food branche, zoals vlees- en visindustrie, bakkerijen, AGF, zuivel, zoetwaren en logistieke organisaties. In de voedingsindustrie is het immers van belang dat de omgeving waarin geproduceerd wordt voedselveilig is.

Verschillende spuitpistolen

Elpress heeft verschillende spuitpistolen in het assortiment:

  • Reinigings- en schuimpistolen
  • Hogedrukpistolen
  • Lagedrukpistolen
  • Lansen (onderdeel)

Ieder spuitpistool zijn los verkrijgbaar en zijn eenvoudig te bedienen. De professionele spuitpistolen zijn uitermate geschikt voor het schoonmaken van ruimten die voedselveilig moeten zijn. Op die manier krijgen vuil en bacteriën geen enkele kans.

Voedselveilig produceren

Bij Elpress geloven we in hygiëne, en niet alleen omdat het in de wet staat, maar omdat het daadwerkelijk veiligere voedingsproducten oplevert. Daarnaast zitten ook innovatie en vooruitdenken in ons DNA. Wij zijn van mening dat hygiëne in de food branche continu aandacht nodig heeft, omdat deze onderhevig zijn aan vele wijzigingen in wet- en regelgeving. Om die reden zijn wij continu in ontwikkeling. Zo weet u zeker dat u met de producten van Elpress, zoals onze spuitpistolen, gegarandeerd voedselveilig produceert.

Spuitpistolen als onderdeel van een totaaloplossing

Elpress levert niet alleen spuitpistolen in allerlei soorten en maten, maar gaat zelfs nog een stapje verder. Elpress biedt namelijk een totaaloplossing. Met een uitgebalanceerd team van professionals gaan we de meest complexe hygiënevraagstukken te lijf. Wij doen er alles aan om de voedselveiligheid binnen uw bedrijf te verhogen. Bent nu benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over onze professionele spuitpistolen of hogedrukpistolen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact