Persoonlijke Hygiëne

Elpress is dé toonaangevende producent op het gebied van industriële hygiëne. Onze focus ligt op het leveren van totaaloplossingen.

Bekijk de casesBekijk de producten

Onze innovatieve producten

Efficiënte persoonlijke hygiëne is van een niet te onderschatten belang, zeker in een productieomgeving waarin besmetting via de mens een risicofactor is. In de beheersing van dit risico kan Elpress voor u een belangrijke rol spelen. Om besmettingsgevaar in de breedste betekenis van het woord te verkleinen hebben wij u tal van mogelijkheden te bieden: van sterilisatiebekkens tot complete hygiënesluizen en van laarzenrekken tot wasbakken. Onze producten en installaties worden ingezet in de levensmiddelenindustrie, en worden in eigen beheer geproduceerd.

Alleen onze hygiëne producten hebben deze voordelen

  • Aan te passen instellingen
  • 4 jaar garantie op borstels
  • Legionella Preventie voor wasbakken

Elpress is al meer dan 40 jaar innovatief.

Bekijk de case

HACCP Internationaal gecertificeerd

Elpress is de eerste, en tot dusver enige producent van hygiënesluizen wereldwijd, waarvan de producten onafhankelijk erkend zijn voor het ondersteunen van uw HACCP omgeving. Na een grondige studie en enkele audits zijn we blij de erkenning te hebben gekregen voor hetgeen we continu nastreven: het produceren van de beste en vooral meeste hygiënische oplossingen voor onze klanten wereldwijd. We hebben een echte Passie voor Hygiëne!