Hygiënesluizen

Hygiënesluizen voor de voedingsmiddelenbranche
Professionele hygienesluizen voor meer hygiëne op de werkvloer. Duurzaam en HACCP-gecertificeerd.

Hygiënesluizen voor de voedselbranche

Efficiënte hygiënesluizen voor de voedingsmiddelenindustrie ontwikkelen, produceren, leveren en onderhouden, dat is de uitdaging die wij van Elpress iedere dag aangaan. Wij zijn ons dan ook als geen ander bewust van het feit dat hygiëne binnen de food branche ontzettend belangrijk is. In de voedingsindustrie zijn immers veel contactmomenten tussen medewerkers en het voedsel of machines en ziektes en bacteriën zijn daarbij uit den boze. Een voedsel veilige hygienesluis is dus zeker geen overbodige luxe. Elpress heeft daarom een breed assortiment aan hygiënesluizen voor de voedselbranche waarmee u de hygiëne binnen uw bedrijf gegarandeerd naar een hoger niveau tilt.

Bekijk Hygiënesluizen

Duurzame en innovatieve hygiënesluizen

Elpress is al ruim 40 jaar actief op de markt en in de loop der tijd uitgegroeid tot een toonaangevend leverancier op het gebied van industriële hygiëne. Elpress is dan ook niet voor niets de eerste keus voor automatische hygiënesluizen. Kiest u namelijk voor Elpress, dan bent u verzekerd van innovatieve producten en de nieuwste technieken. Zo zijn onze hygiënesluizen gemaakt van roestvaststaal met een lage oppervlakteruwheid wat zorgt voor minder contaminatie en betere reinigbaarheid. Daarnaast bevatten onze milieuvriendelijke hygiënesluizen weinig naden en kieren en kennen deze een perfecte hygiënische afwerking. De innovatie in onze producten begint dus al bij het hygiënisch ontwerp van het product zelf. Verder zijn de hygiënesluizen van Elpress:

  • Functioneel en gebruiksvriendelijk
  • Ergonomisch vormgegeven
  • (Voedsel)veilig en efficiënt in gebruik
  • Duurzaam en HACCP* gecertificeerd

*Desinfectie van de handen en reinigen van de schoenzolen is tegenwoordig wettelijk verplicht. Alle hygiënesluizen van Elpress voldoen aan de wet- en regelgeving op dit gebied. Onze producten zijn HACCP International gecertificeerd en daarmee ondersteunend voor uw HACCP omgeving.

Tijdbesparende zolenreiniging en handendesinfectie

Alle hygienesluizen van Elpress zijn voorzien van voorzieningen voor het desinfecteren van de handen en het reinigen van de schoenzolen. Er zijn zelfs uitbreidingen waarbij middels een schachtenreiniger de randen en schachten van laarzen grondig worden gereinigd en optioneel kunt u kiezen voor een geïntegreerde Dyson Airblade voor het drogen van de handen. De voedsel veilige hygiënesluis heeft de mogelijkheid om gelijktijdig de zolen te reinigen en de handen te desinfecteren waardoor uw personeel snel en efficiënt het reinigingsproces doorloopt en dus tijd wordt bespaard. Pas na desinfectie van de handen is doorgang tot de achterliggende ruimte mogelijk. Zo bent u altijd verzekerd van een gecontroleerde toegang.

Neem contact op

Totaalconcept op maat

Wanneer u kiest voor een hygiënesluis van Elpress dan kiest u niet alleen voor een hoogwaardig product, maar vooral ook voor een totaaloplossing. Elpress levert namelijk klantgerichte hygiënesluizen die op vakkundige wijze worden geïntegreerd in uw bedrijfsproces. Onze professionals betrekking u volledig bij het proces. Zo denken wij met u mee over het vereenvoudigen van uw processen, delen we onze kennis en bieden we oplossingen op maat voor uw hygiënevraagstukken. U wordt volledig ontzorgd en krijgt een totaalconcept voor dagelijkse reiniging en desinfectie geboden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van hygiënesluizen of heeft u een vraag, neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Contact